Super Fantasy logo

Betting Tips

Chelsea vs Bournemouth

Chelsea -1 handicap | Odds 2.05

Vi tror på at Chelsea vinder med mere end et mål.

Chelsea har ikke tabt nogen af deres seneste 6 hjemmekampe
og derudover har de vundet 8 af deres seneste 10 hjemmekampe.

Bournemouth har derimod lukket 2 eller flere mål ind i 7 af deres seneste 10 udekampe.

*Der kan forekomme ændringer i odds

Brighton vs Manchester United

Brighton sejr | Odds 2.18

Manchester United har ikke vundet nogen af deres seneste 5 udekampe Derudover har Manchester United lukket 2 eller flere mål ind i 7 af deres sidste 10 udekampe.

Derfor synes vi odds 2.18 er rigtig godt givet ud på at Brighton tager sejren hjemme.

*Der kan forekomme ændringer i odds

Crystal Palace vs Aston Villa

Aston Villa sejr | Odds 3.68

Aston Villa har vundet i 7 af deres seneste 14 kampe mod Crystal Palace. De har 4 sejre i deres seneste 5 kampe mod dem i Premier League.

Så vi synes 3.68 er rigtig godt givet ud på en Villa-sejr. Det er dog et modigt bet!

West Ham vs Luton Town

West Ham sejr | Odds 1.80

Vi ser god værdi i en hjemmebanesejr til West Ham til odds 1.80.

Luton har ikke formået at få en sejr i deres seneste 9 udebanekampe. Derudover har Luton lukket 2 eller flere mål ind i 8 af deres seneste 10 udekampe.

Med denne ringe udebanestatistik ser vi klart West Ham trække det længste strå.

*Der kan forekomme ændringer i odds

Manchester United vs Arsenal

Arsenal asian handicap -1,5 | Odds 2,03

Vi er overbeviste om, at Arsenal vinde med mere end et mål imod Manchester United. Derfor har vi valgt Arsenal sejr med et Asian Handicap på -1,5 mål.

Man United havde to skud på mål i deres sidste kamp, hvor de tabte til Crystal Palace med 4-0 på Selhurst Park. Dette var en Premier League-kamp.

Arsenal spillede mod Bournemouth i deres sidste kamp. De vandt 3-0 og havde 57% af boldbesiddelsen. Bukayo Saka, Leandro Trossard og Declan Rice var deres målscorere i denne Premier League-kamp på Emirates Stadium.

Arsenal vandt over Manchester United med 3-1, da holdene sidst mødtes på Emirates Stadium.

I løbet af de seneste 10 kampe har Manchester United vundet to gange. Arsenal har vundet seks, og de to andre kampe er endt uafgjort.

*Der kan forekomme ændringer i odds

Newcastle vs Brighton

Newcastle sejr | Odds 1.62

Brighton afsluttede en periode på seks kampe uden sejr takket være en 1-0-sejr over Aston Villa i sidste weekend. De ligger nu på 11. pladsen i Premier League med 47 point, selv om de har en kamp i hånden i forhold til et par hold over dem i tabellen. Robert De Zerbis hold har haft det svært med skader på det seneste, hvilket har spillet en stor rolle i deres manglende form. De har også haft det svært på udebane, hvor de har tabt tre gange så mange kampe på udebane (9) som på hjemmebane (3). The Seagulls har kun vundet én af deres seneste 12 udekampe i Premier League, en 5-0-sejr over Sheffield United i februar, mens de har spillet uafgjort i fire og tabt de øvrige seks kampe. De vil tage én positiv ting med til denne kamp, og det er, at de slog Newcastle United 3-1, da holdene mødtes tilbage i september.

*Der kan forekomme ændringer i odds

Fulham vs Manchester City

Begge hold scorer | Odds 1.75

Fulham har gjort det godt i denne sæson, især på hjemmebane, hvor de har truet topholdene. Manchester City er med i kampen om Premier League-titlen og har ikke råd til at tabe point her. Værterne vil dog sandsynligvis finde mindst et mål, da City har lukket mål ind i deres seneste tre kampe mod Fulham, herunder en 5-1-sejr tidligere på sæsonen. Vores forudsigelse for Fulham vs Manchester City er, at begge hold scorer mål.

*Der kan forekomme ændringer i odds

Liverpool v Tottenham

Begge hold scorer | 1.40

Tottenham tabte 2-0 til Chelsea i midtugens kamp, hvilket var det tredje nederlag i træk, hvor de to foregående nederlag kom mod Newcastle og Arsenal. Den dårlige form har betydet, at de har mistet mulighuden for top fire og er bekymrede for, om de ender i top fem. Selv på udebane har de haft det svært, da Tottenham kun har vundet én ud af deres seneste otte udekampe i ligaen. I denne periode har de spillet tre uafgjorte og tabt fire kampe, herunder to nederlag i træk. Nederlagene til Tottenham og Chelsea kom på udebaner i træk, begge uden at der blev scoret. Når det er sagt, har gæsterne været imponerende med deres scoringer på udebane, og det bør give dem håb om at finde et mål på Anfield.

*Der kan forekomme ændringer i odds

Manchester City vs Wolves

Begge hold scorer | 2.05

Bortset fra nederlaget til Real Madrid i Champions League efter straffesparkskonkurrence har Manchester City været ubesejret i 31 kampe. Derudover har City scoret masser af mål på det seneste og har scoret 19 mål i deres sidste fem Premier League-kampe. Da Arsenal er vært for Bournemouth tidligere på dagen, kan City på andenpladsen være fire point bagud, når denne kamp starter. I så fald er en sejr bydende nødvendig, hvis City skal holde sig i hælene på deres rivaler i kampen om titlen. Før weekenden var City fortsat et point efter The Gunners efter deres komfortable 2-0-sejr over Nottingham Forest. Det ser ikke ud til, at The Gunners slipper afsted med det i øjeblikket, så Pep Guardiolas hold bliver nødt til at fortsætte med at vise det samme niveau af stabilitet.

Gary O’Neils Wolves havde fornøjelsen af at være et af de tre hold, der slog City i denne sæson, da de vandt 2-1 over Pep Guardiolas mandskab tilbage i september. Men deres seneste form er ikke god med kun én sejr ud af syv mulige. Den sejr kom i sidste weekend takket være en 2-1-hjemmesejr over nedrykningstruede Luton Town. En stime på fem sejre, fire uafgjorte og otte nederlag på udebane i denne sæson vil næppe bekymre mange af hjemmeholdets tilhængere på Etihad lørdag aften. Wolves ligger på 11. pladsen i tabellen med 46 point, sikkert fra nedrykning, men ude af kampen om de europæiske pladser.

*Der kan forekomme ændringer i odds

Sheffield United vs Nottingham Forest

Begge hold scorer | Odds 1.57

Forest kæmper med formen i øjeblikket og har kun fået ét point i de seneste fire ligakampe. Det har også været en svær tid for dem på udebane, hvor det kun er blevet til et par point i de seneste syv kampe. Det er kun blevet til to sejre på udebane i denne sæsons Premier League. I syv af de seneste ni udekampe i ligaen har begge hold scoret.

Sheffield United er allerede rykket ned og har otte point i bunden af tabellen. Hvis de ikke vinder denne kamp, ender de nederst i Premier League. Hovedårsagen til deres skuffende sæson har været deres forfærdelige forsvar. 25 ligakampe er blevet tabt, og der er lukket 97 mål ind. The Blades har spillet 11 ligakampe uden at vinde, og de håber på at undgå det femte nederlag i træk i denne weekend. De har lukket 15 mål ind i deres seneste fire kampe. De har endnu ikke vundet en hjemmekamp i ligaen i år og har spillet otte kampe uden sejr. Begge hold har scoret i deres seneste tre hjemmekampe i ligaen.

*Der kan forekomme ændringer i odds