Super Fantasy logo

Ofte stillede spørgsmål

Her er nogle af de hyppigst stillede spørgsmål om Super Fantasy. Du kan også tjekke siderne Gameplay og Spilleregler for mere information.

Super Fantasy er et nyt fantasy fodboldspil for den bedste engelske liga. Du sætter dit hold hver uge med de spillere du har i din trup. Alle starter med at få 9 spillere og 1 hold som deres trup. Herefter er det muligt at tjene SF mønter til at købe flere spillere. Dine spillere optjener point, baseret på hvordan de spiller i virkeligheden. Dit hold konkurrerer imod de andre Super Fantasy hold og du kan følge med live på vores leaderboard. Der er store præmier til top-40 efter hver spillerunde. Derudover er der en akkumuleret konkurrence hver måned, hvor dit holds samlede antal point afgøre om du vinder en fodboldrejse til 10.000 kr.

Ja, EM kommer til Super Fantasy-appen! Der kommer snart en opdatering til appen, hvilket du vil blive informeret om via email og i app store. Det eneste vi venter på er de sidste holdudtagelser.Vi vil igen gøre dig opmærksom på at alle coins og spillere forsvinder inden starten af den nye turnering.Yderligere detaljer om EM-versionen vil blive offentliggjort her, når spillet er live.

Ja, det er der! Du skal være over 18 år for at spille Super Fantasy.

Super Fantasy er gratis at downloade fra Apple App Store og Google Play.

Når du har downloadet Super Fantasy appen og registreret dig, modtager du en GRATIS pakke med ti tilfældige PL-spillere/holdkort. Så er du klar til lave dit første Super Fantasy hold!

Din GRATIS startpakke indeholder et guldkort, tre sølvkort og seks basiskort. Ved starten af hver ny sæson behandles alle tilbagevendende brugere som nye tilmeldinger og modtager derfor en GRATIS pakke med 10 kort til at komme i gang med sæsonen.

Du får også 300 SF mønter, når du spiller første gang i hver sæson. Brug dem til at komme godt i gang på markedespladsen. Du kan købe pakker eller kort til at forbedre dit hold.

Det er meget let at komme i gang med Super Fantasy. Se vores guide til hvordan du spiller her.

Alle bekræftede hold deltager i den næste uges konkurrence. Du kan forbedre dit hold ved at tjene SF mønter og investere i andre spillere. Du kan også sælge de spillere du ikke tror på og bruge de SF mønter du tjener på at købe andre spillere.  

Der er masser af muligheder for at få fat i flere pakker i Super Fantasy 23/24.

Gå ind på markedspladsen, og brug dine SF mønter til at købe pakker. Log ind hver 6. time og få mønter. Inviter dine venner til at spille med i Super Fantasy. Laver de en konto modtager du 100 SF mønter. Gennemfør du de ugentlige udfordringer tjener du også masser af SF mønter.

SF mønter er et must have, når du skal handle på markedet. Du kan se hvor mange SF mønter du har under din profil i appen.

SF mønter kan købes i appen, på markedspladsen eller tjenes via funktioner i spillet.

Hvis du køber yderligere SF mønter, opfordrer vi dig til at kontrollere dit forbrug og ikke bruge mere, end du har råd til. I henhold til de generelle vilkår har SF mønter (såvel som packs og kort) ingen pengeværdi og kan ikke hæves eller ombyttes til kontanter uden for Super Fantasy. Mønter bør kun købes til fritidsbrug i Super Fantasy og ikke med det formål at tjene penge eller få et afkast.

Nej, absolut ikke! Super Fantasy er et gratis spil, og vi tror på fair play for alle. Så når vi siger, at det er free-to-play, mener vi, at du kan konkurrere og vinde præmier som gratis bruger.

For at sikre dette har vi omhyggeligt designet spillets økonomi, så alle brugere får nok kort og mønter til at bygge deres drømmehold. Alle spillere får gratis mønter og kort, når de opretter en konto, og man kan tjene SF mønter ved at logge ind, henvise venner og handle på markedspladsen.

Kortniveauet bestemmes før sæsonen begynder. Niveauet ændrer sig ikke, som sæsonen skrider frem. Nye spillere i ligaen tildeles et niveau, som vi finder passende.

Gold-, silver- og base kort er mere ligeligt fordelt i Super Fantasy 23/24, hvor de hver især udgør cirka en tredjedel. Om en spiller er Gold, Silver eller Base er baseret på spillerens point i sidste sæson og forventningen til spilleren i 23/24 sæsonen.

Det er ikke noget problem!  Hver uge er der en ny konkurrence, hvor alle brugere begyder med nul point.

De indsamlede kort er en del af spillet og ejes ikke af brugerne uden for spillet. Du kan bruge dine kort på dit fantasy hold eller sælge dem på markedspladsen for SF mønter. Du kan ikke bytte kort eller SF mønter til rigtige penge. Når sæsonen er slut nulstilles spillet, og alle kort fjernes.

Bekræftelse af mobilnummer er påkrævet for at sælge kort på markedspladsen. Dette forhindrer, at en bruger opretter flere konti og derefter overfører mønter gennem aktivitet på markedspladsen. Dette er ikke tilladt, som beskrevet i Super Fantasys vilkår og betingelser. 

Vores partner Cashpoint.dk udbetaler præmier til de 40 bedste hold. 7.500 kr. kontant og 2.500 kr. i freebet per spillerunde. Følg godt med på ranglisten og se om du vinder. Superfantasy er ikke involveret i præmierne og Cashpoint.dk har ansvaret for disse.  Hvis du har spørgsmål til præmierne, så skal du kontakte cashpoint på Fantasy-dk@cashpoint.com