Super Fantasy logo

Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik (“Politik”) beskriver, hvordan vi bruger data, der vedrører dig, og gælder for al brug af dine personlige data af Option Solutions Limited, et privat aktieselskab, der er registreret på Malta under virksomhedsnummer 61537 (“Option Solution”,vi”, “os ” eller “vores”).

Denne politik beskriver det grundlag, hvorpå personoplysninger behandles af os. Denne politik gælder for personoplysninger, som vi kan indsamle fra dig, eller som du giver os, gennem eller i forbindelse med vores digitale forestillinger, som vi gør denne politik tilgængelig for (“forestilling(er)”). Denne politik gælder også for vores applikation, hvor vi gør denne politik tilgængelig (“appen“). Vores forestillinger og app er tilsammen “tjenesterne”. Læs venligst politikken omhyggeligt for at forstå vores synspunkter og praksis vedrørende dine personlige data.

  1. Introduktion

Vi vil kun indsamle og behandle oplysninger om dig i overensstemmelse med denne politik, og vi vil kun bruge oplysninger indsamlet om dig i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslove, herunder uden begrænsning databeskyttelsesloven 2018 og den britiske GDPR (som defineret i databeskyttelsesloven 2018). Når vi bestemmer formålet med eller midlerne til behandlingen af de personoplysninger, som du giver, når du bruger vores tjenester, er vi “dataansvarlig”.

Som en informationsdrevet virksomhed lægger vi stor vægt på at sikre kvaliteten, fortroligheden, integriteten og tilgængeligheden af de data, vi opbevarer, og på at opfylde vores databeskyttelsesforpligtelser, når vi behandler personoplysninger. Option Solution er forpligtet til at beskytte sikkerheden af dine personlige data. Vi bruger en række tekniske og organisatoriske foranstaltninger til at beskytte dine persondata mod uautoriseret adgang, brug eller offentliggørelse.

Vi opdaterer denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger fra tid til anden som reaktion på ændringer i gældende love og regler, i vores behandlingspraksis og i de produkter og tjenester, vi tilbyder. Når der sker ændringer, opdaterer vi datoen øverst i dette dokument. Læs venligst denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger med jævne mellemrum for at se, om der er opdateringer.

  1. Hvilke oplysninger behandler vi?

Persondata er alle oplysninger, der vedrører en identificeret eller identificerbar fysisk person. Vi behandler de oplysninger, du giver os, uanset om det er gennem interaktion med vores app, vores hjemmeside eller ved enhver anden form for korrespondance.

Oplysninger, du giver os

De kategorier af personoplysninger, vi behandler, omfatter:

  • Kontaktoplysninger (titel/navn/adresse/e-mailadresse/telefonnummer)
  • Fødselsdato
  • Køn
  • Bankoplysninger (navn/kontonummer/sortkode)
  • Alle oplysninger, du deler via vores sociale mediekanaler

Oplysninger, vi indsamler fra dig

Når du bruger vores app, kan vi indsamle:

  • Oplysninger om enheden
  • App-loginoplysninger – når du opretter et brugernavn til en konto, anbefaler vi på det kraftigste, at du ikke bruger dit rigtige navn eller andre specifikke eller personlige oplysninger, der kan identificere dig.
  • Data om brug af apps
  • Data om placering
  • Oplysninger, der kræves for at overholde love og regler

Vi kan bruge værktøjer til at personliggøre brugeroplevelsen af vores app, som til enhver tid kan deaktiveres ved hjælp af privatlivsindstillingerne i appen eller på din enhed.

  1. Formål og grundlag for behandling af dine personlige data

Vi kan bruge dine data til følgende formål og på følgende lovlige grundlag:

Formål Lovligt grundlag for behandling
Levering og udførelse af vores app-tjenester i overensstemmelse med vores vilkår og betingelser Det er nødvendigt at behandle dine personoplysninger for at gøre det lettere at opfylde servicekontrakten.
Give oplysninger om din konto, såsom transaktionshistorik, cashback-belønninger og forbrugstendenser Det er nødvendigt at behandle dine personoplysninger for at gøre det lettere at opfylde servicekontrakten.
Forebyggelse og afsløring af kriminalitet, herunder hvidvaskning af penge, bedrageri eller andre forbrydelser. Vi har en juridisk forpligtelse til at rapportere enhver sådan aktivitet til de relevante myndigheder og regulatorer.
Overholdelse af sektorspecifikke love, regler og retningslinjer Vi har en juridisk forpligtelse til at levere vores tjenester i henhold til de love og regler, der er fastsat af vores tilsynsmyndigheder.
Give dig opdateringer om vores apps, yderligere funktioner og give dig eksklusive kampagner og tilbud. Det er vores legitime interesse at levere nøjagtige og opdaterede oplysninger til appens brugere og at øge appens funktioner for løbende at forbedre og udvide de tjenester, vi leverer.
Markedsføring af vores produkter og tjenester og produkter fra udvalgte partnere, herunder sports-, væddemåls- og spilprodukter. Direkte markedsføring er baseret på kundens samtykke. Hvor en person har givet samtykke til, at vi sender direkte markedsføring til kunden.
Levering af fordelene ved vores app ved at forbinde dig til vores forhandleres tjenester og produkter Det er vores legitime interesse at promovere vores tjenester og produkter.
Forbedring af vores app og hjemmeside og den overordnede oplevelse for app-brugere og hjemmesidebesøgende Det er vores legitime interesse at tillade analyse- og søgemaskineudbydere at hjælpe med at forbedre og optimere vores hjemmeside og app.
Sikre opretholdelse af en sikker forbindelse mellem appen og din enhed. Det er vores legitime interesse at sikre integriteten og sikkerheden af persondata, der flyder gennem vores systemer.
Indlede foranstaltninger mod enhver bruger, der handler i strid med love, regler eller vores vilkår og betingelser eller politikker for brugsvilkår. Det er vores legitime interesse at sikre beskyttelse af vores virksomheds produkter, tjenester og omdømme.
Analysere og spore brugen af appen til rapporterings- og analyseformål. Det er vores legitime interesse at overvåge brugen af appen for løbende at forbedre brugeroplevelsen.

Hvis personoplysninger behandles, fordi det er nødvendigt for at opfylde en kontrakt, som du er part i, vil vi ikke kunne levere vores tjenester uden de nødvendige oplysninger.

  1. Deling af dine oplysninger

Vi vil dele dine personlige data uden for Danmark eller Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS). Dette er nødvendigt for at levere vores tjenester til dig, men vi vil kun dele dem, hvor der er passende sikkerhedsforanstaltninger på plads for at sikre, at dine personlige data er beskyttet til samme standard, som forventes inden for EØS.

Vi kan dele dine data med serviceudbydere og leverandører til vores virksomhed, som behandler data på vores vegne. I sådanne tilfælde er vores tjenesteudbydere og leverandører databehandlere og må kun bruge dataene i overensstemmelse med vores instruktioner og ikke til noget andet formål. Dette og andre forpligtelser er aftalt i kontrakten mellem Option Solution og tjenesteudbyderne og leverandørerne.

Derudover kan vi videregive dine persondata i det omfang, vi er forpligtet til at gøre det ved lov (hvilket kan omfatte offentlige organer og retshåndhævende myndigheder); i forbindelse med retssager eller potentielle retssager; og for at etablere, udøve eller forsvare vores juridiske rettigheder (herunder at give oplysninger til andre med henblik på forebyggelse af svig).

Hvis vi er involveret i en fusion, et opkøb eller et salg af hele eller en del af vores virksomhed eller aktiver, kan de personoplysninger, vi har, indgå som en del af dette salg, og i så fald vil du blive underrettet via e-mail, din konto og/eller en fremtrædende meddelelse på appen om eventuelle ændringer i ejerskab eller brug af dine personoplysninger samt eventuelle valg, du måtte have.

Vi kan også videregive dine personlige oplysninger til tredjeparter for at håndhæve eller anvende vilkårene i aftaler, for at undersøge potentielle overtrædelser eller for at beskytte rettigheder, ejendom eller sikkerhed for os, vores personale eller kunder eller andre.

Vi kan også videregive dine persondata, i det omfang det er nødvendigt, til applikationsbutikker eller platforme (såsom Apple App Store og Google Play Store), hvis det er påkrævet, f.eks. for at opfylde en ordre, du foretager (f.eks. hvis det er nødvendigt for at opfylde en App/Performance-ordre) eller for at undersøge eller forhindre svindel.

Vores app indeholder links til vores sider på sociale medier, som giver dig mulighed for at se vores indhold via udvalgte sider. Disse applikationer kan indsamle din IP-adresse eller dit enheds-ID og kan placere en cookie på din enhed. Når du bruger et af disse links, deler du oplysninger med en anden hjemmeside eller tjeneste, og denne fortrolighedspolitik gælder ikke længere. Læs venligst privatlivspolitikken på det pågældende sociale medie, du deler via, før du sender personlige oplysninger ved hjælp af disse links.

Se venligst nedenstående liste over vigtige eksterne udbydere, som vi deler dine data med, formålet med denne deling og, hvor det er muligt, et link til deres privatlivspolitik.

Leverandør Formål med deling Privatlivspolitik
Facebook Vi deler markedsføring og demografiske oplysninger. Det er nødvendigt for at oprette undtagelseslister til at optimere og fjerne visse kunder fra marketingkampagner. da-gb.facebook.com/privacy/explanation
Xtreme Push At udløse in-app-beskeder, push-beskeder og sms’er til brugerne xtremepush.com/privatlivspolitik
VæddemålspartnereVi deler dine data, så de relevante partnere kan udbetale eventuelle præmier til din konto hos dem.
Brand-partnere Hvis du ved registreringen har givet samtykke til at modtage direkte markedsføring fra en af vores brandpartnere, vil vi dele dine data med dem til dette formål. Brandpartnere, for hvem vi anmoder om dit samtykke til at dele dine data til direkte markedsføringsformål, omfatter uden begrænsning DP World Tour og PGA Tour. White label-partnerens privatlivspolitik vil være gældende.
Tjenesteudbydere Disse kan omfatte partnere, der udfører markedsføringsaktiviteter på vores vegne, hvor samtykke er givet som påkrævet for sådan markedsføring. Denne privatlivspolitik for brandpartneren vil være gældende. Det kan du som regel få ved at besøge deres hjemmeside.
  
  1. Dine rettigheder

GDPR giver dig visse rettigheder i forhold til behandlingen af dine personlige data, herunder til:

  • Anmod om adgang til personlige data om dig (almindeligvis kendt som en “anmodning om adgang for registrerede”). Det giver dig mulighed for at modtage en kopi af de personoplysninger, vi har om dig, og for at kontrollere, at vi behandler dem lovligt.
  • Anmode om berigtigelse, rettelse eller opdatering af de personlige data, vi har om dig. Det giver dig mulighed for at få rettet eventuelle ufuldstændige eller unøjagtige oplysninger, vi har om dig.
  • Anmode om, at personoplysninger, som du har givet os, overføres i et maskinlæsbart format (“dataportabilitet”).
  • Anmod om sletning af personlige data. Det giver dig mulighed for at bede os om at slette eller fjerne personlige data, hvis der ikke er nogen god grund til, at vi fortsætter med at behandle dem. Du har også ret til at bede os om at slette eller fjerne personoplysninger, hvis du har udøvet din ret til at gøre indsigelse mod behandlingen (se nedenfor).
  • Anmod om begrænsning af behandlingen af dine personlige data. Det giver dig mulighed for at bede os om at suspendere behandlingen af dine personoplysninger (f.eks. hvis du vil have os til at fastslå deres nøjagtighed eller årsagen til behandlingen).
  • Gør indsigelse mod behandlingen af dine personlige data under visse omstændigheder. Denne ret kan gælde, hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på Option Solutions legitime interesser.
  • Klag til din lokale tilsynsmyndighed, hvis du ikke er tilfreds med den måde, vi håndterer dine data på. Hvis du bor i Storbritannien, kan du klage til ICO her.

Nogle af disse rettigheder er ikke absolutte og er underlagt forskellige betingelser i henhold til gældende databeskyttelses- og privatlivslovgivning og de love og regler, som vi er underlagt. Hvis du på noget tidspunkt beslutter, at du ikke længere ønsker at blive kontaktet med henblik på markedsføring, eller hvis du gerne vil udøve nogen af dine rettigheder som beskrevet ovenfor, kan du kontakte os på privacy@Option Solution.co.uk. Du skal ikke betale et gebyr for at få adgang til dine personlige data (eller for at udøve nogen af de andre rettigheder). Vi kan dog opkræve et rimeligt gebyr, hvis din anmodning om adgang er klart ubegrundet eller overdreven. Alternativt kan vi nægte at efterkomme anmodningen under sådanne omstændigheder.

Ud over ovenstående skal du være opmærksom på, at du til enhver tid har ret til at indgive en klage til Information Commissioner’s Office, hvis du er bekymret over den måde, vi håndterer dine personlige data på.

  1. Periode for opbevaring af data

Vi opbevarer dine personlige data, så længe det er nødvendigt for at levere vores produkter og løbende tjenester til dig og i en rimelig periode derefter, så vi kan opfylde vores kontraktlige og juridiske forpligtelser og håndtere klager og krav.

Under visse omstændigheder er vi juridisk forpligtet til at opbevare oplysninger for at overholde juridiske forpligtelser i forbindelse med kriminalitetsforebyggelse eller specifikke regler for spil.

Ved udløbet af opbevaringsperioden vil dine personlige data blive slettet sikkert i overensstemmelse med Option Solutions politik og tidsplan for opbevaring og destruktion af personlige data.

  1. Sikkerhed

Vi vil træffe kommercielt rimelige, passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre et sikkerhedsniveau, der passer til den risiko, der kan opstå via brugen af vores tjenester under hensyntagen til sandsynligheden for og alvorligheden af disse risici, der kan udgøre rettigheder og friheder for vores tjenestebesøgende og kunder.

Vi vil især tage forholdsregler for at beskytte mod utilsigtet eller ulovlig ødelæggelse, tab eller ændring og uautoriseret videregivelse af eller adgang til de personlige data, der overføres, gemmes eller på anden måde behandles af os.

  1. Kontakt

Du kan kontakte Option Solution i forbindelse med databeskyttelse og denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger ved at sende en e-mail til info@Superfantasy.dk.

  1. Spørgsmål om denne politik

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores politik, kan du sende os en e-mail på info@Superfantasy.dk

Sidst opdateret: 18. december 2023